Produkter / Udstyr 

 

Udstyr

Vi bygger et bredt udvalg af udstyr med høj kvalitet og stor brugervenlighed. Læs mere og se vores stationer og andet udstyr til ansøgning om pas, kørekort og legitimationskort.

 
 

Biometristation

Borgeren kan hurtigt og nemt få taget pasfoto, afgive fingeraftryk og lave en digital underskrift under opsyn af en medarbejder.

Biometristationens skærm guider borgeren gennem processen.

 

Selfiestation

Borgerne kan selv tage pasfoto, før de møder en medarbejder. Stationen kan stå i Borgerservices venteområde, hvor borgerne kan opfordres til at tage deres billede før ekspeditionen. Borgeren kan også gøres opmærksom på muligheden i selvbetjeningen.

 

Bordstation

Bordstationen er beregnet til afgivelse af fingeraftryk og digital underskrift. Pasfoto kan tages på en anden enhed såsom selfiestationen, eller et billede kan overføres digitalt fra fotograf eller scannes fra et papirfoto.

 

Biometrikuffert

Biometrikufferten lader medarbejdere optage biometri fra borgere uden for Borgerservice-kontoret. Kufferten kan bruges i situationer, hvor det enten ikke er praktisk eller muligt for borgere at besøge Borgerservice.

 

Mobil Borgerservice

Ved at indrette fx. en varebil eller en campingvogn med en biometrikuffert, hjælper vi kommuner med at lave mobil borgerservice.

 

Assisteret selvbetjeningsstation

Med selvbetjeningsstationen kan borgeren selv løse en række opgaver. Hvis borgeren får brug for hjælp, kan en medarbejder assistere via videosamtale direkte på stationens skærm.

 

Fjernbetjeningsstation

Ved at kombinere biometristationen og selvbetjeningsstationen med et overvågningskamera, åbnes der mulighed for fjernbetjent Borgerservice, hvor borgeren kan afgive biometri til pasansøgning overvåget af en Borgerservice-medarbejder, der styrer processen fra et call-center.